Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, September 30, 2010

Muka aku yg hensem ni masuk Autoshow Magazine lagikk !!!

Big thanks pada Putera Racing ( Ady..hang memang member baik aku :) ) coz choosen aku sekali lagi utk "berposing"  dlm awesome mag you all ni .Background ni masa habih autoshow kat Batu Kawan .
Hampa jgn jeles no....



Chucky salin kulit...

Lepas "gambaq" dia masuk Autoshow magazine aritu..sdr Pa ni dh makin "gila" jadinya...dia tukar theme kereta dia ke "skull scary faces" pulak dahh...airbrushed by Fahmi ( KF Design ) ..adik aku tu..



Sila lihat posting selepas ini untuk lebih lanjut

Kereta Pa dalam Majalah Autoshow edisi Ogos 2006






Putera Racing Autoshow Batu Kawan Penang 28hb May 2006

Putera Racing autoshow membuka tirai nya sekali lagi di Batu Kawan .Kali ni sdr Pa ( Satria Chucky ) tu ikut sekali .Alhamdulillah ..group kami sapu bersih 2 tempat teratas kategory Proton Extreme aritu.










Sila klick disini untuk gambar2 yang lain..
http://s79.photobucket.com/albums/j142/kion74/Putera%20racing%20autoshow%20Batu%20Kawan%2028hb%20May%202006/

Adik aku dlm Metro 29hb April 2006

Ha ni la adik aku yg dok buat airbrush tu....

Wednesday, September 29, 2010

Treasure Hunt Yayasan Sultanah Bahiyah 28hb Apr 2006

Treasure hunt ini bertujuan utk mengutip derma (kalau x silap aku) ..ianya bermula dr Alor Setar - Tesco Ipoh - Giant Penang - Alor Setar .Ada la 2/3 biji kereta yang "gila" mcm aku yang dijemput oleh Savecost untuk menceriakan event ni .Nasib aku x baik ..spoiler aku tu melayang dan hancur masa atas highway nk ke Ipoh...sadis sungguh...

Tempat permulaan di Alor Setar..

 Ni masa spoiler x hilang lagi....

Kena control macho beb walaupon spoiler dah hilang tu...

Kat Ipoh...

Display kat kedai tinted Jitra 20hb Mei 2006

Selain kami dok masuk competition , kami jugak mendapat jemputan buat display utk syarikat2 swasta dan individu .Aku pernah buat display kat Sure Heboh Perlis 2005 dengan KW Motorsports , Savecost Mergong , Alor Setar & Kulim .Malangnya aku x jumpak foto2 tu dlm simpanan aku utk di kongsi bersama .Anyway...foto2 dibawah ni diambil semasa kami nk ke Jitra utk display opening ceremony kedai tinted En Romzi .Kali ini kereta "Satria" tu dah siap sepenuhnya dengan airbrushed "Chucky" konvoi kami jugak diiringi denga 2 kereta eskot & 2 buah motorsikal besar .Enjoy my pics ....



 Kereta pon dahaga jugak....
 Pekena nasi kandaq dulu ....



 Kami menjadi 1st customer aritu ....



On the way balik dekat Gurun..kereta aku terlanggar bangkai biawak atas highway..hancur skirt depan aku..terpaksalah tunggu memeber bawak tow truck dr Penang...koyak duit aku aritu ...

Kajang Autoshow 9hb April 2006

Selain Terengganu..Kajang merupakan antara tempat yang paling jauh kami berentap.Dengan kereta eskot sebanyak 4/5 buah kalau x silap..kami took off dr Penang  pd waktu malam dan lepak kat kedai Lan Kenari Frog di Kajang , Alhamdulillah perjalanan kami selamat.dlm hati risau jugak kot kena tahan dengan polis @ jpj..
Esoknya show di dalam Stadium Kajang ..saingan hebat ..x sama cam kat Penang..syukur aku menang kategori Proton disini..dapat la RM500 ( ni jumlah paling byk pernah aku dapat...ciput ja ) tapi puas hati boleh menang kat sini .Jenuh aku cari foto2 dulu..x jumpak pon..yg ada foto kat bawah ni..masuk Harian Metro tu !!!



Adik Monster mai dah..........

Ha ni ..aku nak perkenalkan kat you all ..my team mate punya kereta ..tengok kereta dulu pastu teka kereta apa...





Kalau you all nak tau...ni lah kereta Satria .....

 Tu bukan reban ayam tau..tu la bengkel asal kami...don't judge a book by it's cover kata omputeh...
bengkel ni lah yg melahirkan monster2 ni ...