Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, December 6, 2010

Out of topic

OK , hari ni aku x mau story pasai kereta ...aku nk crita pasai department dinner aku hari Sabtu 2 hari lepas. Tahun ni company aku x untung ( ayat yg selalu kita dengar bila nk dekat bonus..memanjang x untung  , no order la & mcm2 lagi ...cit ) Thn ni x dak budget utk organize whole company ( semua leh kurang dekat 2K org..campoq bangla , tukang sapu dll ) , jadi cuma QA ( Dept aku ler tu ) yg organize dinner utk kami sendiri .

Atas usaha semua comitte , mini dinner ni telah di organized kan kat Penang Golf Resort , Sungai Petani . Thn ni aku ada luck..dapat la bawak balik Table Fan  untuk Lucky Draw tu...jadi la daripada x dak apa langsung . Walaupun sekadar mini dinner..ada stage performances lagi..Indon mari..huu ..best ! ( dekat mana best tu..jgn tanya aku la ..hehe )

Selain dr menikmati hidangan mlm tu...(ada grilled lamb)..leh la gak "cuci2 mata" mlm tu..byk "pemandangan2 indah" yang melingkari meja aku mlm tu . Atas sebab2 keselamatan...x leh la aku nk siarkan  untuk tatapan semua  disini....takut u all x leh buat keja satg .

 Menu mlm tu..
 Door gift aku..
Ni hah aku punya lucky draw..
 Hmmm...yummy...
 Bingo x mengena...

 Dengan bosses aku...

 Macam baru kena Tsunami meja kami ! pelahap betol sekor2..

4 comments:

AYuNG said...

sedap la pulak tgok makanan...
lapaq pulak dh nih...adehhh...;)

Tuan Penasihat said...

dah buat entri penghargaan utk gilamodified. pendek jer. tp harap bole tlg promo blog GM ni.
baca la kat sini http://sayasalahka.blogspot.com/2010/12/terima-kasih-jzbusinessworldcom-dan.html

Najwa Anuar ™ said...

besnya dapat lucky draw ! :D

Tuan Penasihat said...

nak bgtau anda juga di tag.
baca sini.
http://sayasalahka.blogspot.com/2010/12/blog-larian-cara-laju-meningkatkan.html