Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 1, 2010

Ooouchhh !!!!

Honda Prelude ni kwn aku punya...entah mcm mana...malang x berbau .dia di Bang Bang Boom kan oleh sebijik bus kat Penang ..habis hancus kereta dia .Skrg ni masih kat bengkel..sesapa yg ada half cut Prelude tu roger2 la aku .

Ni masa kereta dia baru siap buat wide body ...mmg cun sempat lagi masuk event Mean Machine 2009



Yang ni pulak...adoii..kesian la tengok...


8 comments:

apezs shah said...

what ni biar betul.. ckan jadi teruk tu.. adoilaa...

apezs dah follow here...;)

Kakiraces.hambali said...

Wow... sekali macam Ford Mustang la Honda Prelude tu bila di ubahsuai... dasyat la bro... tapi memang frust gila bila lepas kena langgar tu...:-(

khairul said...

tu la...sadis sunggoh

♥..cik_mas..♥ said...

nape akhirnya keta 2 jadi mcm 2 ..kesian...

Ajie Mohd Tahir said...

oh,tak snggup.smart tu.
last2 jdi cm2.
nak bikin blik pon stu hal lagi.
sabar jela.dugaan.hohoho

khairul said...

malang x berbau..nasib2

perondajaketbiru74 said...

antara jentera kegemaran gua hehe..

Zam_Nap said...

Nica car kt tempat saya pon ade gak prelude wide body mmg cantek