Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 28, 2010

Nadya Bubble....GiveAway contest

X pernah aku join contest2 ni..bila pagi ni kena tag oleh Cik Myze ni (myzelaries.blogspot.com) teringin la plak nk join . Maklumlah nk dpt perfume....dok pakai bedak Cuticura ja mana leh tahan ...
OK contest ni diadakan oleh adik Nadya ( leh panggil adik ker nie ..blasah jer la ) http://nadyabubble.blogspot.com sempena result yg flying colors beliau baru2 nie . Wat masa nie  Cik Nadya blom umumkan result beliau lagi ( katanya nk kasi surprise skit )
apa pon abg ucapkan tahniah lah pada Nadya .
jom pakat2 terjah blog Nadya nie...
Syarat2 nak join contest ni mudah ja...follow instructions below ..kalau x paham gak.pegi terjah blog Nadya ni tros .
1. Haruslah berwarganegara Malaysia .
2. Kena ada akaun blogger atau wordpress
3. Mesti dah follow blog Cik Nadya Bubble
4. Tulis entri pasal GA ni,serta letakkan banner GA ni ( mcm aku buat kat atas tu )
5. Tag dua orang blogger perempuan dan dua orang blogger lelaki
6. Jangan lupa tinggalkan link you all pada entry GA dlm blog Cik Nadya tu .

Mangsa Tag,Perempuan.
1)Cik Ayung 
2)Cik Norgadis

Magsa Tag,Lelaki 
1)Tuan Penasihat
2)Abg Terror

3 comments:

nurul nadiah said...

mmg adik pun :P
gudluck btw !

Norgadis Labuan said...

Au kena tag ya...

Tuan Penasihat said...

tq khairul tag TP. nanti TP buat k. sori lambat reply. sibok sikit lani.