Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 8, 2010

KL..my family reunion...my next sister-in-law ??

As Salam buat semua bloggers..rasanya x terlambat untuk aku mengucapkan Salam Maal Hijrah buat anda semua  , apa azam korang thn ni ? bagi aku...x dak apa kot...yang thn  lepas pon x tercapai lagi :)OK.nampak weird skit title aku kali ini..bukannya apa..story aku hari ni rojak skit ...layannnn ja apa yg aku merapu nie ...

1st - Lepas Suboh smlm aku pegi KL ngan 2 hero aku amik wife n my daughter yg dh berpisah dekat 10 hari...( bukan cerai la...dia pegi Sabah ada kenduri kat sana )Kira mati kutu gak la aku sepanjang 10 ari tu..bak kata orang mandi x basah , makan x kenyang ...tido ...SURE X LEH LENA kan !! HeHe .Cuaca was very bad..raining sampai ke Tapah ...dh la hujan..traffic sempat lagi buat roadblock atas highway ! seb baik aku x speeding mcm Maikel Sumaker tuh..


Hensem lagi aku ni rupanya.....mcm x kawen lagi lak ..huhu
Potong stim betol la traffic nie ...

 My bodyguards....

2nd - Bila dh reunion kat KL..sempat la pusing2 kat Tasik TTWangsa tu...aku ingat nk singgah PWTC nk tengok KL International Motorshow..tp memandangkan esok ( arini )  nk keja..terpaksa la cancel plan tu .



 Termenung apa tu sayang...
 Ayah loves u too....
You all mesti nk tgk wife aku kan...x yah la aku tunjuk..x cantek ponn...

3rd - Ha..ni last part ..story aku arini..sampai kt TTWangsa tu sempat la roger adik aku yg buat bisnes airbrush kt Kajang tu..dia pon mai ngan Saga BLM yg telah diairbrushed kat bonet depan .Kalau you all nak tau..wajah atas bonet tu lah owner BLM ni ( yg datang skali ngan adik aku smlm ).Adakah tuan punya BLM ni bakal sister-in-law aku ??Hanya jodoh dan ketentuan Nya yg menentukan ..sbg abg..aku doakan yg terbaik buat dia. BTW...cun ler minah tu !



1 comment:

CikguShikin said...

sampai ati ckp wife tak cantik..repot kang..bleh ye boh gambar sdri jd stiker?jadi katun la ye?