Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 28, 2010

Dapat Award ke 500th

Rezki..rezki..buat 2 hari berturut-turut aku dapat award ! Jika semalam aku dapat dari norgadis.blogspot..hari ni lak aku dapat award ke 500th dari http://fardiyana94.blogspot.com/ atau tuan empunya diri lebih mesra di kenali sbg PU3 ( Puteri ) .Maceh bebanyak la buat PU3...( buat sesusah jer buat award utk sy ..hehe)


.Ni la haa..award tu..



Bukan takat award ke 500th ni saja , PU3 gak offer award khas utk semua followers setia beliau ..meaning aku dapat 2 award secara x langsung hari ni ...hu best nya .Tapi bukan amik camtu jer award nih..kena jawab soklan dulu..



OK ni soklan pas dapat award 500th tu...sy jawab nie PU3 ...


1.Best x jadi followers puteri ke 500th??
Mesti la best kan..mata semua tertumpu kat sy yg hensem ni ...muahaha
2.fav color??
Hitam itu menawan...
3.OK ke AWARD yg pu3 bagi 2??
Mesti OK..cun mcm org yg bagi tuh..:)
Sekali lagi sy ucapkan bebanyak trima kaseh atas kurniaan award ini ( mcm dpt AJK,PJK la plak ) Moga blog pu3 tros success , famous dan err...itu jer kot..tks again .

1 comment:

puteri.diyana said...

hoho..
sesama2 la..
x kysh pown..hehehe..
=)