Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 22, 2010

Aku dah jumpak visitor ke 200 !!

Blog aku yg x hensem ni dah mencecah angka follower yg ke 200 !! ( tu pon nk heboh kan..blogger yang lain dh mencecah ribu2 followers x bising pon )OK mai aku perkenalkan blogger ke 200 aku...

Actually aku pon x pasti nama btoi sahabat kita nie..tgk profile nama cam mat saleh..Hans Fabregas..klu btoi maafkan saya ya.Anak muda yg berasal dr Batu Pahat dan berbintang Leo ni pada perkiraan saya baru lagi dlm dunia blogging ni ( mcm aku jugak la ) . Klu tengok hiasan serta layout blog beliau ..not bad..kata omputeh .Jom pakat2 kita layan blog beliau nie http://hansfabregas.blogspot.com/

Buat bro Hans..abg dah promote blog hang dah nie..hopefully pasni ramai aweks cun akan visit blog Hans .Keep on blogging and following me yer dan x lupa juga kepada semua followers saya ..tanpa anda..angka 200 x mungkin tercapai ..


5 comments:

apezs shah said...

wah tahniah2.. ;)

AYuNG said...

tahniah!!! dah ramai dah..:)

ni anip lah said...

hhehehhe name betol gua ikot ic mohd haniff..mane mat saleh pon....org jawe lagi beb....idop jawee...lalalala tengkiu bro pomot blog aku....

khairul said...

klu rajin copy pes blog sy tu :)

Kakiraces.hambali said...

tahniah bro...