Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 2, 2010

Aku dah jumpak visitor ke 100 !!

Yeh ! Yeh !.Akhirnya blog aku ( yang x brapa hensem nie ) dah cecah follower yang ke 100 . Terima kasih banyak2 pada blogger Misz Ayung kerana follo..err dari mana erk ? leh tahan gak cun tue ( sorry joke jer ) . Actually blog sy nie x la bagus sangat..sy masih baru dlm blogging nie..x reti pon main hentam ja .Blog sy x mcm org len..ada blink2..byk ads.flashy banners..followers pon ramai..my blog is simple..just wanted to share what is autoshow or modifications all about . Aku nie dh la x reti IT..x creative lak tu..make up kereta aku tau la :) Sy tabik spring pd bloggers yg ada followers yang ramai..ada yg sampai beribu2 ..heran sunggoh macam mana hampa ( you all faham tak "hampa" tu apa ? tu bahasa org utara bermaksud "kamu semua" ) buat erk ? X pa la kan rezeki masing2 .Ok lah ..syahdu semacam lak aku pagi2 nie..anyway saya amat alu-alukan sebarang komen @ pendapat yng membina dr rakan2 bloggers sekelian untuk memantopkan lagi blog sy nie .Kepada bloggers yang setia dgn blog sy ini..teruskan follow..kerana byk kereta2 ganazz akan menyusul nanti .Kepada Misz Ayung ..sekali lagi saya ucapkan terima kasih dan x lupa jugak pada semua followers saya ..kerana tanpa anda semua angka 100 x mungkin tercapai !

Apa aku nk kasi kat Misz Ayung  erk ?? Misz Ayung..tungguuuu.........
Buat permulaan sebagai penghargaan aku akan letak link blog Misz Ayung  nie kat side wall di blog aku tu...promote nih ..pasni giliran sapa lak yg ke 200 erk ?sama2 kita tunggu


6 comments:

AYuNG said...

hihi...moceehhh yer letak kat side bar tuh...

malu nih...:) ngeee~~~~

khairul said...

satu penghargaan dr saya

Kakiraces.hambali said...

Tahniah bro coz dah ada 100 follower.....

hizaki said...

tahniah...

khairul said...

terima kaseh semua atas sokongan !

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan halaman web Anda ke favorit saya. Saya suka membaca posting Anda. Terima kasih!