Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, November 16, 2010

Sketch from my kids

Antara 3 org anak aku...yg no : 2 tu dr kecik dh tunjuk potensi nk jadi car designer kot .Dia mmg suka melukis lukisan2 yg berkonsepkan kereta modified ( lukis cara dia laa ) .Yang x bestnya ..dia pon dok lukis gambar2 hantu ! konon2 airbrush graphic ler tu ..tu yg aku x suka ..Semalam bila aku dok kemas atas almari..terjumpak balik lukisan yg dia lukis masa umur dia 3thn 2 bulan ( skrg dh 8thn ) .Korang boleh bayang daya imaginasi dia ...siap ada spoiler lagi ngan ekzos buloh tu...dan korang compare ngan kereta Ghostrider aku kt bawah tu..ada persamaan kan ?


Haa..yg ni pulak lukisan dari my daughter ..smlm aku suruh dia lukis..siap ada sport rim lagi tu  hehe anak ayah...kemana tumpahnya kuah klu x ke pinggan kan :)

3 comments:

juanita aka tetikusrusak.net said...

perhhh...tu diaa......mewarisiii....
teringin la nak jon event2 camni

CikguShikin said...

Saper yang labelkan?

amranaiman said...

bro .. aku rekemnkan masuk kos industrial design :D