Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, November 13, 2010

Sekolah , Bawal Goreng dan Inspira...

Hari ni aku nk story out of topic dr bab2 kereta pulak. Just nk share my happiness ngan u all arini..anak aku yg sulong std 4 dapat no 1 pd exam end year baru2 ni...mak bapak mana yg x happy kan ...so thn depan std 5 dh,harap2 dia dpt kekalkan good momentum ni spi UPSR 2012 nanti  ..oleh itu awal pagi tadi my wife and I kena pegi sekolah utk tengok acara penyampaian hadiah utk semua murid2 cemerlang pd thn ini..termasuk 14 org murid yg berjaya mendapat 5A dlm UPSR yg diumumkan beberapa hari lalu .Punya la ngantok arini pasai smlm tido lewat ..dekat 4am..dok update blog  n blogwalking mlm2..hehe.


                               Job well done abang..jgn hampakan ayah yer
                    Pastu pekena goreng bawai kt bawah pokok klapa sawit di Juru

                                Pastu pegi AutoCity Juru...roadshow Inspira lagi


No comments: