Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, October 21, 2010

Day 1- Mean Machine Auto City Juru 23~24th Oct 2010

Ini adalah tahun kedua aku di beri tanggungjawab utk "menjudmentkan" monster2 kat MM 10' kali ini.Walaupun badan aku x chat ( kelmarin demam ) aku kena gagah kan jugak sbb x mau nk menghampakan pihak penganjur .Day 1 , cuaca elok seb baik x hujan , aku sampai sana dekat 2.30 pm..jika tahun lepas kategory bodykit ..utk tahun ini aku diberi tugasan untuk permarkahan "sticker dan airbrush "pulak . Judging kick off kol 4.30 dan hbh lewat petang  , ini baru pusingan pertama ..byk kereta lagi..kena sambung esok pulak ...hari ni rasa mcm nk tercabut kepala lutut aku..kereta punya la byk ! .Pada pengamatan aku hampir tiada langsung modders yg berani main airbrush ..x seperti zaman aku dulu ..ramai yg main sticker ja .Tapi x dinafikan ..ada byk jugak quality kereta yg outstanding dan x masuk akai ! aku upload sikit sebahagian dr modders aritu ..more pics will be posted soon !   

Makan dulu...lapaq ..


                           You all tau keta apa nie...Lu fikir lah sendiri !!..New Bat mobile kot





             Hmmm...yummyyy..sorry beb x byk aksi2 org miskin dlm koleksi foto aku.. HARAM wei !!

No comments: