Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 11, 2010

Mean Machine Auto City Juru Penang 28hb Oct 2007

Aku rasa ini adalah acara autoshow terbesar yang pernah aku sertai .Kali pertama format seumpama ini diadakan disini .Banyak sungguh kereta2 modified , car clubs , sound system show off dan x ketinggalan "hot babes" !! .Acara ini berlangsung selama 2 hari..penat nak mampoeh .Hari Sabtu adalah judging time manakala Ahad adalah hari pengumuman ..peserta2 wajib hadir n park kereta untuk 2 hari tu . Untuk event ni aku masuk 2 kategory...Extreme Open dan Airbrush kategory .Aku cuma menang Airbrush kategory saja..untuk extreme ..no comment ..Show kali ini ..Kancil X - Men Sdr Saiful yang mewakili PUMP Motorsport juga mendapat sentuhan dr KF Design , telah menduduki tempat kedua kategory airbrush .
Kira kemenangan 1-2 group KF Design la , hebat tak kami ??

Mau x masam muka aku...bini aku ada kat depan tu hah..
Kemenangan 1-2 kategory airbrush ..KF Design ..rocks !!
Kena interview lagi..glamer nya aku...
Thanks group WAPC yang sentiasa support aku
                                         Sempat lagi minah2 ni buat maksiat kat kereta aku ..
                                         Kancil Saiful



Kereta aku dlm On The Road magazine ...


Sila klick disini untuk melihat gambar2 seterusnya..
http://s79.photobucket.com/albums/j142/kion74/Mean%20machine%2028hb%20Oct%202007/

1 comment:

My Life's Journey said...

Wahhh chaya lah bang ni ..mantap :)