Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 11, 2010

Gegar Auto Saloon Putrajaya 30hb Dec 2007

Setelah discussed dgn kengkawan aku..maka kami pon bersetuju why not kali ni ke Putrajaya pulak ( Bkn nk ambik alih pemerintahan hehe ) untuk masuk autoshow nie .Autoshow ini diadakan sempena Tahun melawat Malaysia dan 50 tahun kemerdekaan negara .
Cermin pintu belakang aku dah cracked masa nak pasang bendera dan terpaksalah tutup dgn tape hitam ( point potong byk nie ) .  Memang kali ni quality kereta kebanyakan peserta dh canggih x seperti 2/3 tahun dulu .Saingan aku akui memang hebat dan x terlintas langsung yang aku akan menang disini .
Lastly , x disangka-sangka...aku menang jugak satu kategory iaitu Best Favourite / Diff Looks Extreme Style .

Kereta aku dlm The Star tu..





Sila klik disini untuk melihat gambar2 yang seterusnya
http://s79.photobucket.com/albums/j142/kion74/Gegar%20Auto%20Saloon%20Putrajaya%2030hb%20Dec%202007/

No comments: