Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, October 26, 2010

Day 2- Mean Machine Auto City Juru 23~24th Oct 2010

Hari ni kol 2.30 aku dh terpacak kat Auto City..plan asal 2.30 kena start judging tp di sebabkan oleh sedikit  masalah technical maka kami terpaksa kena tunggu sampai 4.30 pm .Hari ni turn category kompak and extreme utk kami adili . Hampa ingat senang ka jadi jury ni ? penat nak mampoeh ! bukan nya skit..dekat 200 buah kereta nk kena judge ! Setelah semua kereta dh di amik point ..kini giliran utk kami finalize siapa pemenang2 setiap kategory yg di pertandingkan...dekat 9 pm baru siap ....fuhh lega ..hilang beban ( jgn aku kena baling telor sudah la mlm nanti..( sure ada yg x puas hati nya kan ..lantak ler yg penting aku dh buat yg terbaik )

                                          Haa..aku ler tu...
                                    nak bagi 0 ka x mau ?..kereta member nie..penin2..

Ni jer yg aku dapat....jadi laa..






                                         what a pleasant view..so cool

                            Hot babes ....gorgeous cars..all blend in together ...


Sila klick disini utk melihat gambar2 yang seterusnya ..
http://s79.photobucket.com/albums/j142/kion74/Mean%20Machine%202010/

No comments: