Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 11, 2010

Autoshow Pertandingan Kemahiran Malaysia Alor Setar 11hb May 2008

Penganjur utama acara hari ini adalah pihak Proton beserta dengan banyak lagi kementerian2 seperti bomba , Jpj dan sebagainya . Acara ini berlangsung di perkarangan Stad. Bandaraya Alor Setar .Oleh kerana kereta aku dah makin teruk dr segi fizikal dan penampilannya ..aku dpt no 2 aritu kategory Open Extreme .Berakhirnya auto show di Alor Setar ni , dlm hati aku dah mula terdetik untuk stop main kereta ni..bukannya kecewa kalah atau apa..aku rasa pulangan yang aku dapat x berbaloi dengan segala keringat dan wang ringgit yg telah aku invest kan ( kaki2 modders sure setuju ngan aku kan ) .Lagi satu..bini aku dh mula bising hehe .










No comments: