Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 25, 2010

Putera Racing Autoshow Batu Kawan Penang 22/5/05

Ini adalah pusingan pertama Autoshow anjuran Putera Racing di Penang , setelah gagal dlm percubaan aku di dalam autoshow sebelum ini...aku mmg harap nak menang di tempat aku sendiri ( rumah aku 6/7 batu dr Stad Batu Kawan nie ja..itu pasal aku nk menang sangat tu ! ).Kali ini dengan bantuan idea & keringat dr adik aku sendiri ( KF Airbrush )...kami lakukan perubahan pada bukaan bonet depan .Dengan pemasangan 4 dampers , bonet aku boleh diangkat keatas dan nampak mcm terapong .
Debaran serta "ketaq" aku hilang setelah aku di istiharkan sebagai pemenang tpt pertama kategory Proton Open .Aku berjaya menewaskan Gen 2 airbrushed alien yang menang kat Sg Petani aritu ..
Weii..org kampung....aku menang dah!!!!!














No comments: