Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, September 17, 2010

Pasang meriam buloh .....

Tahun 2004 , aku tukar cat ke Black Pearl plak .....pastu exzos sempot tu aku gantikan dengan 2 HKS mufflers ( ala2 meriam buloh gitu .. ) .Exzos ni aku pasang dekat Nazri Ekzos di Nibong Tebal , tabik spring kt si Nazri ni..aku ingat dia x leh buat ...tapi la ni dia dah bukak kedai kat tempat lain pulak .teros aku lost contact ngan dia .Haa..GT Wings tu aku pasang kat RABK ( Belakang Pasific BM ). Sport rim yang 15" aku dah nyah kan jauh2 ..kali ni pakai yang besar ..skit Excell 17" , sampai la aku dok belasah rim ni lagi..Selain dr itu, byk yang aku buat pada tahun tu..aku convert engine ..pki 1.5cc Mitsubishi Tredia , interior aku catkan warna oren dan upgrade sound system .( sorry foto x dak nk tunjuk )

No comments: