Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, September 29, 2010

Kajang Autoshow 9hb April 2006

Selain Terengganu..Kajang merupakan antara tempat yang paling jauh kami berentap.Dengan kereta eskot sebanyak 4/5 buah kalau x silap..kami took off dr Penang  pd waktu malam dan lepak kat kedai Lan Kenari Frog di Kajang , Alhamdulillah perjalanan kami selamat.dlm hati risau jugak kot kena tahan dengan polis @ jpj..
Esoknya show di dalam Stadium Kajang ..saingan hebat ..x sama cam kat Penang..syukur aku menang kategori Proton disini..dapat la RM500 ( ni jumlah paling byk pernah aku dapat...ciput ja ) tapi puas hati boleh menang kat sini .Jenuh aku cari foto2 dulu..x jumpak pon..yg ada foto kat bawah ni..masuk Harian Metro tu !!!



No comments: