Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, September 29, 2010

Display kat kedai tinted Jitra 20hb Mei 2006

Selain kami dok masuk competition , kami jugak mendapat jemputan buat display utk syarikat2 swasta dan individu .Aku pernah buat display kat Sure Heboh Perlis 2005 dengan KW Motorsports , Savecost Mergong , Alor Setar & Kulim .Malangnya aku x jumpak foto2 tu dlm simpanan aku utk di kongsi bersama .Anyway...foto2 dibawah ni diambil semasa kami nk ke Jitra utk display opening ceremony kedai tinted En Romzi .Kali ini kereta "Satria" tu dah siap sepenuhnya dengan airbrushed "Chucky" konvoi kami jugak diiringi denga 2 kereta eskot & 2 buah motorsikal besar .Enjoy my pics ....



 Kereta pon dahaga jugak....
 Pekena nasi kandaq dulu ....



 Kami menjadi 1st customer aritu ....



On the way balik dekat Gurun..kereta aku terlanggar bangkai biawak atas highway..hancur skirt depan aku..terpaksalah tunggu memeber bawak tow truck dr Penang...koyak duit aku aritu ...

No comments: