Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 27, 2010

BOSOZOKU style......

Aku pernak la jugak menjejak kan kaki beberapa kali ke negara matahari terbit ( Jepun )..spt mana yg kita tau tahap modders kat sana memang gila baban..tak terlawan kita ! Entah macamana hati aku dah tertarik pulak pada konsep "Bosokozu style" diaorang  ..hampa tau ka Bosozoku tu apa...haa tengok pics kat bawah nie..spoiler yang tinggi melangit ..wide bodykit..tahap lowered yang extreme ( ulat gonggok pon x selamat ..) Itulah konsep mereka.....






Dekat Japan aku pernah pergi tengok autoshow diaorang ...nice babes !!!




Bila balik Mesia aku tros bikin Bosozoku style pada kereta aku .Aku pon x berapa ingat bila aku dah pasang :spoiler melangit" kat kereta aku tu..kalau x silap dlm tahun 2005 jugak.Sorry aku cari photo " The making Of "spoiler aku tu x jumpak2..cuma foto ni saja yg ada .Foto ni diambil ketika debut ( selepas bikin spoiler)di Autoshow Batu Kawan .Memamg glamer lah aku aritu .....