Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 27, 2010

Autoshow Karnival Lembaran USM Nibong Tebal 12hb Mar 2006

Ini adalah autoshow pertama aku pada tahun 2006. Kali ini kereta aku dah "bersalin kulit"..pearl orange + airbrushed yg aku nama kan "Headmachine". Dengan kerjasama KW Motorsports & USM NT  , satu acara autoshow telah diadakan.Banyak kategory telah di pertandingkan , ada jugak peserta2 dr KL yang datang .Di USM inilah kemunculan pertama kereta aku dengan "BOSOZOKU" spoiler yang telah aku adaptasi kan dr pengamatan aku semasa di Jepun ...sempoi tak ?
Pada show kali ini julung2 kali nya aku datang dengan teammate iaitu Sdr Pa ( paakf.blogspot.com ) yang pakai Wira kuning tu..punya la malu mamat ni , maklumlah 1st time masuk autoshow .(the best is yet to come..you all tunggu posting selepas ini akan monster dr dia pulak !!)
Walaupun begitu.. aku tewas di tempat ke 2 di tangan "Kenari Bruce Lee" ( kereta organizer..mesti la menang kan :) .. x pa lah aku fahammmm
















No comments: