Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 30, 2010

Malaysia gets new police car soon ?

Setelah pengenalan Mitsubishi Evo X dlm skuad peronda Polis..PDRM dengar cerita akan memasukkan pulak Kia Forte selepas ini. Cun ..leh tahan ..klu korang nk tau ..aku planning nak sambar kereta ni tahun depan..InsyaAllah klu ada rezeki yg lebih2 tu . Klu make up ..mmg mengancam ni..dlm kepala otak dh tau apa aku nak buat dengan kereta ni ( klu dpat la ) Rim 19" senang2 boleh fit !

Apa pon tahniah pada PDRM ! Kereta dah cun.."kredibiliti" kena jaga jugak ya ... 







Source:mediasiber.com

Tuesday, December 28, 2010

Mermaid BMW..revisit

Actaully story ttg Memaid BM ni dah aku posted sblm ini..klu x silap bulan Oct kot..Kali ni aku add more pics ttg kereta ni ...enjoy ...









Nadya Bubble....GiveAway contest

X pernah aku join contest2 ni..bila pagi ni kena tag oleh Cik Myze ni (myzelaries.blogspot.com) teringin la plak nk join . Maklumlah nk dpt perfume....dok pakai bedak Cuticura ja mana leh tahan ...
OK contest ni diadakan oleh adik Nadya ( leh panggil adik ker nie ..blasah jer la ) http://nadyabubble.blogspot.com sempena result yg flying colors beliau baru2 nie . Wat masa nie  Cik Nadya blom umumkan result beliau lagi ( katanya nk kasi surprise skit )
apa pon abg ucapkan tahniah lah pada Nadya .
jom pakat2 terjah blog Nadya nie...
Syarat2 nak join contest ni mudah ja...follow instructions below ..kalau x paham gak.pegi terjah blog Nadya ni tros .
1. Haruslah berwarganegara Malaysia .
2. Kena ada akaun blogger atau wordpress
3. Mesti dah follow blog Cik Nadya Bubble
4. Tulis entri pasal GA ni,serta letakkan banner GA ni ( mcm aku buat kat atas tu )
5. Tag dua orang blogger perempuan dan dua orang blogger lelaki
6. Jangan lupa tinggalkan link you all pada entry GA dlm blog Cik Nadya tu .

Mangsa Tag,Perempuan.
1)Cik Ayung 
2)Cik Norgadis

Magsa Tag,Lelaki 
1)Tuan Penasihat
2)Abg Terror

Dapat Award ke 500th

Rezki..rezki..buat 2 hari berturut-turut aku dapat award ! Jika semalam aku dapat dari norgadis.blogspot..hari ni lak aku dapat award ke 500th dari http://fardiyana94.blogspot.com/ atau tuan empunya diri lebih mesra di kenali sbg PU3 ( Puteri ) .Maceh bebanyak la buat PU3...( buat sesusah jer buat award utk sy ..hehe)


.Ni la haa..award tu..



Bukan takat award ke 500th ni saja , PU3 gak offer award khas utk semua followers setia beliau ..meaning aku dapat 2 award secara x langsung hari ni ...hu best nya .Tapi bukan amik camtu jer award nih..kena jawab soklan dulu..



OK ni soklan pas dapat award 500th tu...sy jawab nie PU3 ...


1.Best x jadi followers puteri ke 500th??
Mesti la best kan..mata semua tertumpu kat sy yg hensem ni ...muahaha
2.fav color??
Hitam itu menawan...
3.OK ke AWARD yg pu3 bagi 2??
Mesti OK..cun mcm org yg bagi tuh..:)
Sekali lagi sy ucapkan bebanyak trima kaseh atas kurniaan award ini ( mcm dpt AJK,PJK la plak ) Moga blog pu3 tros success , famous dan err...itu jer kot..tks again .

Monday, December 27, 2010

1st time dapat Award ..yahoo !!

 Tak sangka la plak aku dapat award arini...ini lah 1st time aku dapat award.Sblm ni just tgk org len yg dapat..jeles la plak.akhirnya penantian aku tercapai arini. Sedih pon ada..happy pon ada..nak nangis pon ada ( porahhhhh...tua2 bangka pon nk syahdu ) .

Apa pon aku ucapkan trima kaseh bebanyak buat empunya http://norgadis.blogspot.com/ kerana sudi menganugerahkannya pada ku .Jom pakat2 terjah blog beliau...


Autoshow karnival usahawan koperasi Taiping Dec 26 2010

Salam semua...smlm kira hari bz aku gak ler...dapat pegi tengok autoshow pastu leh jln2 bwk family pegi Zoo Taiping lak ..kira sambil nyelam minum air paip ler ni .

Autoshow ini diadakan di Padang Dobi ( x jauh dr Lake Garden n Zoo tu.about 1-2 km ja ) .Kali ini aku pegi bukan sebagai jury..cuma pegi support kengkawan yg bertanding .Tak banyak modders yang datang..x sampai 20 buah kereta yg bertanding , anyway buat semua kwn2 yang menang tahniah aku ucapkan .

Tapi berita yg x sedap sampai ke telinga aku ialah...penganjur dah "kencing" para pemenang aritu ...
Duit mana weiii ????

Sempat posing ngan Bro Fairol & Cikgu Iswara merah tu  

Menang lagi hang Nazri...tahniah !!








Alza tercantik yang pernah aku lihat setakat ini..



VIP style..nice


Nie crita aku pegi zoo lak ..
kapak jugak la duit aku RM40...x pa asalkan family aku enjoy 

Kalau x larat berjalan..naik ler mini train ni..free jer.. 
Zoo entrance ..


Aku nk tido la..kacau btol la mamat yg amik gambar nie.. 

Snake house.. 



Wednesday, December 22, 2010

Eat thiss !!!

Honda EK Type R makan asap Wira...

Festival Proton 1 Malaysia Sempena 25 tahun Proton

So smlm giliran Penang sbg next "Pit Stop" utk karnival Festival Proton nih , habis kerja 4.30 , tros aku pegi Pdg Kota utk tengok event nie dari dekat.Nasib aku kurang baik , pasai bila aku sampai event dh nk bungkus dah , anyway sempat la jugak shoot some pics buat tatapan semua...enjoy....
















Konvoi dh nak blah dah...
Jebat...memang hebat !

Aku x fhm tujuan Proton buat benda alah nie..nk kata traktor bajak pon bukan..kereta Satria Baja Hitam pon bukan...ntah la..layan jer la kan...


Model asal Gen 2 nie....kudos buat our young Malaysian desingers..syabas !!